Івано-Франківщина: працівники Управління ДСНС в області провели громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» в лікувально-оздоровчому комплексі ”Сокіл”

Івано-Франківщина: працівники Управління ДСНС в області провели громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» в лікувально-оздоровчому комплексі ”Сокіл”

05.07.13 09:46 0 876
3 липня працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області провели громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» в лікувально-оздоровчому комплексі ”Сокіл”, що в Галицькому районі.

Насамперед фахівці служби з надзвичайних ситуацій нагадали дітям правила безпеки життєдіяльності, яких слід дотримуватись особливо в період літніх канікул. Адже, як відомо, саме необережність та необачність людей дуже часто спровоковує пожежі із трагічними наслідками та значними матеріальними втратами. Відпочиваючим також розповіли про роботу рятувальників, показали пожежний автомобіль та спеціальне спорядження, за допомогою якого гасять пожежі чи загорання, ліквідовують наслідки дорожньо-транспортних пригод та інших надзвичайних ситуацій, що мають місце на території області.

В рамках проведення громадської акції «Запобігти.Врятувати.Допомогти» цікаву та змістовну профілактичну бесіду із дітьми провели працівники Галицької рятувально-водолазної служби . Вони нагадали учасникам акції правила безпечного поводження на берегах водойм, показали їм спеціальне спорядження, котре використовують водолази для надання допомоги людині, котра терпить лихо на воді: рятувальний круг та жилети, кінець Олександрова.

Вихованці лікувально-оздоровчого комплексу ”Сокіл” також мали нагоду взяти участь в різноманітних тематичних конкурсах. Найактивнішим учасникам акції рятувальники вручили тематичні пам’ятки.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Сех: "Львівська ...

КОМЕНТАРІ