У Львові відбулась презентація безкоштовного мобільного додатку для батьків «Моя зірочка. Перший рік»

У Львові відбулась презентація безкоштовного мобільного додатку для батьків «Моя зірочка. Перший рік»

05.07.13 13:05 0 792
У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі 4 липня, відбулась презентація безкоштовного мобільного додатку для батьків «Моя зірочка. Перший рік». Цей додаток призначений для молодих батьків та містить інформацію по догляду за немовлям від 0 до 1 року.

В заході взяла участь заступник голови облдержадміністрації Ірина Романів.

Вона зазначила, що проект, який презентується, має вагоме соціальне значення. «Важливою складовою народження і розвитку здорових дітей є поінформованість вагітних жінок, молодих матусь їх рідних про те, як виходжувати і годувати дитину, які особливості її фізичного і психомоторного розвитку, як оберегти дитину від хвороби, і які перші ознаки недуги. Дуже часто ці прості і доступні речі можуть попередити великі проблеми з дитячим здоров’ям», – зауважила заступник ОДА.

Зазначимо, 1 липня Львівщина була включена в Національний проект «Нове життя» – нова якість охорони материнства і дитинства», метою якого є забезпечення населення доступною висококваліфікованою медичною допомогою, комфортними умовами народження та виходжування дітей шляхом створення мережі регіональних перинатальних центрів.

Ірина Романів також ознайомилась з роботою Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині грабіжник ...
Наступна новина: Епідемічна ситуація в ...

КОМЕНТАРІ