У Львівській області зверненням громадян – особливу увагу

У Львівській області зверненням громадян – особливу увагу

05.07.13 11:40 0 721
Протягом першого півріччя цього року до Дрогобицької ОДПІ надійшло 10 письмових звернень громадян, з них 3 – в Бориславське відділення ОДПІ. 8 громадян звернулись письмово, 1 звернення надійшло від правоохоронних органів, 1 – під час особистого прийому.

Питання, порушені у зверненнях, стосувались контрольно-перевіркової роботи, інформування про ухилення від сплати податків, списання податкової заборгованості.

Чотири письмові звернення розглянуто позитивно, щодо одного надано роз’яснення, одне не належить до компетенції ОДПІ та відповідно до ст.7 Закону України «Про звернення громадян» скеровано за належністю, чотири визнано анонімними. За звітний період скарг, пропозицій та повторних звернень не надходило. Усі звернення розглянуто у встановленому законодавством порядку.

Для оперативного розв`язання проблемних питань, які виникають у платників податків та громадян, у Дрогобицькій ОДПІ працює приймальня громадян.

З початку року проведено 9 особистих прийомів громадян, в т.ч. Бориславським відділенням – 4.

Під час проведення особистих прийомів найактуальнішими були питання оподаткування податком на доходи фізичних осіб (4), розстрочення податкових зобов`язань (1), інформування про ухилення від сплати податків (4).

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ