У Рівненській області слідчим підрозділам ОВС - 50 років

У Рівненській області слідчим підрозділам ОВС - 50 років

05.07.13 11:21 0 883
Півстолітній ювілей відсвяткували першого липня співробітники слідчого апарату в системі ОВС. У Рівненському обласному управлінні міліції відбулись урочистості з нагоди свята.

День утворення служби - це свято тих, хто присвятив своє життя самовідданому служінню українському народу, свято справжніх професіоналів, які вдень і вночі ризикуючи життям, віддають свої сили боротьбі зі злочинністю, захисту законних прав та інтересів громадян. А діяльність співробітників слідства в усі часи була позначена іскрою добра, справедливості, вірою співвітчизників в утвердження верховенства Закону у рідній Державі. Важкі міліцейські будні вимагають від кожного слідчого високого професіоналізму, зразкової дисципліни, граничної мобілізації сил, постійної готовності до самопожертви, допомоги тим, хто потрапив у біду.

Під час вітального слова начальник УМВС України в Рівненській області особисто подякував кожному працівнику слідчого апарату за самовідданість та наполегливість, які вони щоденно проявляють, борючись зі злочинністю. А пенсіонерам та ветеранам служби, яких на свято зібралось чимало, подякував за професіоналізм та досвід, який вони передають молодому поколінню.

Привітати винуватців свята та колег також прибули перший заступник голови Рівненської обласної держаної адміністрації Анатолій Юхименко, голова апеляційного суду Рівненської області Олег Полюхович, начальник управління прокуратури Рівненської області Тарас Ільящук.

Анатолій Олексійович Юхименко, вітаючи особовий склад, вручив «іменинникам» від імені голови ОДА почесні грамоти обласної адміністрації та нагрудні знаки.

Не лишився осторонь нагороджень і очільник обласної міліції. З метою відзначення багаторічної служби в органах внутрішніх справ пенсіонерів, їх активну участь у ветеранському русі, вихованні молодих співробітників міліції Рівненщини та з нагоди відзначення 50-ї річниці Дня створення слідчого апарату у системі МВС, пенсіонерів ОВС нагородили медаллю «50 років слідчому апарату ОВС України». А діючих співробітників служби за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, оперативність та наполегливість, проявлені під час розслідування кримінальних проваджень та з нагоди відзначення 50-ї річниці Дня створення слідчого апарату в системі МВС, генерал-майор міліції Василь Лазутко нагородив грамотами, подяками, годинниками від начальника УМВС та грошовими преміями.

— Користуючись нагодою, хочу привітати усіх співробітників слідства, які працюють у системі МВС, — зауважив генерал-майор міліції Всиль Лазутко. — Слідчий – це головна фігура в органах внутрішніх справ, враховуючи зміни у кримінально-процесуальному законодавстві. Фактично, усі нині працюють лише на слідчих. Однак і від них, у свою чергу, вимагається, щоб вони своєчасно закінчували кримінальні провадження чи закривали їх, якщо на те є підстави. Загалом, слідству набагато важче працювати, адже вони роблять те, чим раніше займалися інші служби. лише вони мають право приймати законні процесуальні рішення. Тож нехай їх робота буде легкою, — підсумував Василь Іванович.

Наостанок урочистостей учасники вокального ансамблю УМВС «Вартові» подарували усім пристунім відчуття справжнього свята та незабутній настрій.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ