В Тернополі за півроку до міської ради надійшло 228 запитів

В Тернополі за півроку до міської ради надійшло 228 запитів

05.07.13 13:14 0 856
Протягом шести місяців 2013 року у відділ звернень та контролю документообігу управління організаційно-виконавчої роботи Тернопільської міської ради поступило та задоволено 228 запитів.

Відповідно до п.10 ст.15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», який визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом, та інформації, що становить суспільний інтерес, оприлюднюємо інформацію щодо задоволення інформаційних запитів за I півріччя 2013 року.

Отже, запитів на інформацію від юридичних осіб у першому півріччі 2013 року надійшло - 103. Запитів на інформацію від фізичних осіб – 125.

Як правило, інформаційні запити стосувалися важливих питань життєдіяльності міста, статистичних даних щодо прийнятих міською радою документів, питань галузі житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, фінансового забезпечення міста, користування земельними ділянками.

Електронні форми запиту надсилайте на: ternopil_rada@ukr.net

Форми запиту знаходяться за посиланням: http://rada.te.ua/normativnie-dokument/dostup_do_publichnoi/10263.html

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина прийняла ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ