Тернопілля: валентин Хоптян взяв участь у Дні поля в господарстві «Бучачагрохлібпром»

Тернопілля: валентин Хоптян взяв участь у Дні поля в господарстві «Бучачагрохлібпром»

05.07.13 12:33 0 879
Аграрії області мали можливість обмінятися досвідом та обговорити актуальні питання розвитку агропромислової галузі з керівництвом облдержадміністрації, в рамках «Дня поля», який відбувся на базі господарства «Бучачагрохлібпром». Участь в заході взяв голова облдержадміністрації Валентин Хоптян.

Спілкуючись з учасниками зібрання, голова ОДА відзначив позитивні темпи розвитку агропромислового виробництва в регіоні та окреслив бачення подальших перспектив галузі.

Зокрема Валентин Хоптян зазначив, що в агропромисловому комплексі області ведеться постійна робота по збільшенню потужностей для переробки та зберігання зерна. Розвивається тваринництво - на виконання доручення Президента України в області реалізується: 13 інвестиційних проектів з будівництва та реконструкції тваринницьких комплексів загальною потужністю 4,8 тис. голів корів, 267 тис. голів свиней, 690 тис. голів птиці. Позитивні тенденції спостерігаються в харчовій і переробній промисловості - приріст виробництва промислової харчової продукції в I кварталі 2013 року становив 11,3%.

Разом із керівником ТОВ «Бучачагрохлібпром» Петром Гадзом та учасниками Дня поля Валентин Хоптян оглянув плодові сади цього господарства, посівні площі, машинно-тракторний парк, насіннєвий завод.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині викрили ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ