«День відкритих дверей» з питань захисту конкуренції відбувся в Тернопільській області

«День відкритих дверей» з питань захисту конкуренції відбувся в Тернопільській області

05.07.13 12:54 0 909
«День відкритих дверей» з питань захисту конкуренції відбувся в Тернопільській області. Організовано захід територіальним відділенням Антимонопольного комітету України, а участь в його роботі взяли представники облдержадміністрації, обласної ради, підприємницьких структур, обласних установ та організацій, науковці.

Як зазначила у своєму виступі Заступник Голови Комітету – державний уповноважений Лариса Колісник, реалізація державної політики, спрямованої на модернізацію всіх напрямів соціально-економічного розвитку країни, потребує створення конкурентного середовища. Основні завдання та стратегічні напрями діяльності органів Комітету, визначені Національним планом дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ Президента України на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава".

До присутніх звернувся заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Юрій Желіховський. Він передав учасникам зібрання вітання від голови обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна та наголосив на важливості проведення подібних заходів, в контексті налагодження ефективної взаємодії всіх органів державної влади у сфері захисту економічної конкуренції в регіоні.

Юрій Желіховський підкреслив, що Президент України, керівництво Уряду та області особливу увагу приділяє створенню умов для розвитку малого бізнесу. З метою залучення суб'єктів господарювання, громадських організацій підприємців, об'єднань підприємців до формування державної регуляторної політики в області утворено регіональну раду підприємців, в приміщені облдержадміністрації відкрито громадську приймальню, де кожен підприємець може отримати кваліфіковану консультацію щодо діяльності, висловити свої пропозиції, чи поскаржитись на дії чиновників, правоохоронних та контролюючих органів, що перешкоджають веденню бізнесу.

Він також вручив Почесні грамоти кращим працівникам територіального управління Антимонопольного комітету України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 2,5 млрд. грн. ...
Наступна новина: На Львівщині визначатимуть ...

КОМЕНТАРІ