Цього тижня у Львові діє дитяча міні-редакція

Цього тижня у Львові діє дитяча міні-редакція

05.07.13 13:05 0 758
З 1 до 5 липня львівські діти спробують себе у ролі журналістів. На «Території дружби» у Шевченківському районі діє дитяча міні-редакція газети «Сонячні вісті». Майже цілий тиждень діти матимуть змогу відчути себе справжніми видавцями газети.

Протягом цього періоду дітвора порине в цікавий світ створення статті, інтерв’ю, фоторепортажу. Адже в міні-редакції буде повністю відтворений процес створення газети: планування випуску, збір інформації, написання текстів, редагування, макетування та друк.

У середу, 3 липня, дітки дізнаються загальні правила та вимоги щодо художньо-технічного оформлення періодичних видань. Отримані знання юні журналісти потім застосують у процесі оформлення власної газети «Сонячні вісті».

— Кожен із учасників нашої міні-редакції отримав свою роль – журналіста, фотографа, дизайнера, редактора тощо. З допомогою такої гри ми спробуємо долучити дітей до світу професій. Можливо саме цей невеличкий досвід зацікавить їх та допоможе визначитись із професією у майбутньому. — Анастасія Пиріг, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району

Заняття відбуватимуться з 14.00 год у дитячо-юнацькому клубі «Сонечко» на вул. Мазепи, 13а.

Презентація випуску відбудеться у п’ятницю, 5 липня, о 15.00 год. Усі учасники отримають готовий номер газети. Довідка

«Територія дружби» – осередок літнього дозвілля, яке для дітей організував УДЮМК Шевченківського району. Заняття — безкоштовні.

Працює «Територія дружби» з 1 червня до 31 серпня з 11.00 до 17.00 год (з понеділка до п’ятниці) при клубі естетичного виховання «Сонечко-1» (вул. Гетьмана Мазепи, 13а). В програмі «Території дружби» — пізнавальні заняття для діток, мистецькі майстер-класи, спортивні вправи, ігри на майданчику поблизу. Більше інформації про міні-редакцію «Сонячні вісті» та «Територію дружби» можна отримати за номером телефону 252-18-28.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові відбулась ...

КОМЕНТАРІ