Сьогодні у Врадіївці близько 90 громадян звернулися за допомогою до представників МВС

Сьогодні у Врадіївці близько 90 громадян звернулися за допомогою до представників МВС

05.07.13 14:07 0 828
Перший заступник Міністра внутрішніх справ України Віктор Дубовик та голова комісії – начальник Головного Штабу МВС Володимир Березан провели особистий прийом громадян у Врадіївці.

Керівники МВС поспілкувалися з майже 90 громадянами – мешканцями Врадіївського і сусідніх районів області. Люди скаржилися на роботу місцевої міліції, на затягування розслідувань кримінальних проваджень, незаконні дії працівників ОВС, на відсутність реагування правоохоронців та на проявлення грубості під час спілкування із громадянами.

Представники апарату МВС уважно вислухали кожного, хто звернувся за допомогою. Наразі створено спеціальну комісію, яка розглядатиме усі без виключення заяви та повідомлення від громадян. Проведення перевірок за фактами, викладеними у скаргах, перебуватиме на контролі представників Міністерства внутрішніх справ України. Про результати проведених заходів буде повідомлено особисто Міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку.

Незважаючи на події, що відбувались на території смт. Врадіївка, громадяни з надією та довірою йшли на особистий прийом до Першого заступника Міністра внутрішніх справ України. Про це свідчить прихід одного із мешканців району, який упродовж семи років боявся звернутись до Управління МВС України в Миколаївській області зі скаргою на неправомірні дії працівників районної міліції. Зі слів чоловіка, саме проведення прийому громадян керівництвом Міністерства вселило йому надію на те, що його звернення справді буде ретельно розглянуто та у подальшому матиме законне рішення. Також чоловік сказав, що саме такій міліції він може довіряти.

Ми повинні цю довіру виправдати, - підсумував Віктор Дубовик

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопіль готується до ...

КОМЕНТАРІ