Донецький юридичний інститут привітав слідчих із професійним святом

Донецький юридичний інститут привітав слідчих із професійним святом

05.07.13 14:32 0 896
3 липня у ГУМВС України в Донецькій області відбулись святкові заходи, присвячені Дню створення слідчих підрозділів МВС України.

Під час урочистостей від керівництва, ветеранської організації та колективу Донецького юридичного інституту МВС України Слідче управління ГУМВС України в Донецькій області привітала з професійним святом начальник кафедри кримінального процесу підполковник міліції Олена Волобуєва.

До її привітань долучилися начальник факультету підготовки фахівців для експертно-криміналістичних та слідчих підрозділів підполковник міліції Едуард Коваленко та викладач кафедри кримінального процесу капітан міліції Ганна Тетерятник.

За словами Олени Волобуєвої, міцні партнерські стосунки між навчальним закладом та Слідчим управлінням є важливою запорукою підготовки слідчих до роботи у практичних підрозділах.

Вона висловила вдячність начальнику СУ ГУМВС України в Донецькій області полковнику міліції Володимиру Гончарову та його заступнику підполковнику міліції Роману Голоднікову за активну участь у підготовці майбутніх слідчих.

Начальник кафедри кримінального процесу ДЮІ наголосила, що вказані керівники завжди з порозумінням ставляться до особистої участі слідчих у наукових заходах інституту та практичній підготовці курсантів вишу. Вони беруть участь у розробці та рецензуванні методичних матеріалів, проведенні занять за участю практичних працівників, комплексних навчаннях, захисті стажування та навчальної практики, є членами комісії із державної атестації.

– Ми щиро вдячні вам за таку співпрацю, над розширенням форм якої постійно працює керівництво Донецького юридичного інституту, – зазначила Олена Волобуєва.

Цього року слідчі підрозділи України святкують 50-річний ювілей. Донецький юридичний інститут МВС України на факультеті підготовки фахівців для експертно-криміналістичних та слідчих підрозділів готує слідчих для роботи в усіх куточках України. Приємно відзначити, що випускники факультету працюють на керівних посадах у слідчих підрозділах України, активно проявляють себе у сфері боротьби зі злочинністю.

Кафедра кримінального процесу, яка є провідною кафедрою навчального закладу у сфері підготовки слідчих активно взаємодіє з Головним слідчим управлінням МВС України та слідчим управлінням ГУМВС України в Донецькій області щодо впровадження нового КПК України, практичної професійної підготовки та адаптації майбутніх слідчих.

Прес-служба ДЮІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Михайло Головко: ...

КОМЕНТАРІ