За фактом використання табельної зброї міліціонером у Нікополі проводиться перевірка

За фактом використання табельної зброї міліціонером у Нікополі проводиться перевірка

05.07.13 14:45 0 1032
До чергової частини на ст. Нікополь від керівників відокремленого структурного підрозділу «Нікопольська дистанція колії» Державного підприємства «Придніпровська залізниця» надійшла заява про те, що на станції Нікопольбуд виявлено крадіжку деталей. Спричинені зловмисниками дії нанесли не тільки значних збитків залізниці, але й заподіяли шкоду безпеці руху потягів на цій ділянці.

Щоб затримати зловмисників правоохоронці майже добу чергували у засідці поблизу місця скоєння злочину. О 3-тій годині ночі поблизу колії з’явився автомобіль, який викликав підозру оперативників. З метою перевірки водія та підозрілого транспортного засобу, правоохоронці намагались зупинити автомобіль, але водій відреагував на появу міліціонерів дещо незвичайно. Замість зупинки він збільшив швидкість.

Оклики: «Стій, міліція!», водій проігнорував. Один з правоохоронців, знаходячись на шляху руху автомобіля, заскочив на капот та з метою зупинки транспортного засобу використав табельну вогнепальну зброю, здійснивши два попереджувальних постріли вгору. Водій продовжував рухатись ще понад 150 метрів, а потім, не впоравшись з керуванням, врізався в електроопору. При цьому співробітник міліції отримав травми голови та лівих кінцівок, йому проведена операція на лівому колінному суглобі, а водій, кинувши своє авто попрямував до заправки, що знаходилась неподалік, там він зателефонував до міліції.

Прибулі на місце події міліціонери Нікопольського райвідділу з`ясували, що міліціонери-транспортники мотивовано підозрювали втікача, а той не виконав вимоги правоохоронців зупинитись.

Наразі співробітниками відділу внутрішньої безпеки спільно з інспекцією по особовому складу за цим фактом проводиться службова перевірка, а також надано інформацією щодо цієї події до відділу по нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті Прокуратури Дніпропетровської області.

СЗГ УМВС України

на Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ