Музичні вечори в ресторані BelleRoyalle

Музичні вечори в ресторані BelleRoyalle

05.07.13 00:18 0 1372
Запрошуємо Вас провести приємний вечір у новому розкішному ресторані BelleRoyalle і насолодитися музичними шедеврами живої класичної музики, а також кулінарними родзинками вишуканої європейської кухні.

ПРОГРАМА МУЗИЧНИХ ВЕЧОРІВ

12 липня вечір живої класичної музики в ресторані Belle Royalle. Атмосферу відпочинку створює київський Квартет "Ricochet" у складі лауреатів міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Пориньте в ліричну атмосферу музики епохи віденського класицизму.

13 липня приємну атмосферу в ресторані Belle Royalle створює київський Квартет "Ricochet" у складі лауреатів міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Проведіть незабутній вечір в кращих традиціях популярної джазової та естрадної музики ХХ століття. Буде виступати відомий франківський гітарист Семен Стельмах. До речі онлайн-тюнеры для гитары ви можете знайти на сайті www.andreev-guitar.com.

26 липня музичний вечір у стилі танго. Атмосферу вечора створює унікальний "танго-оркестр" Квартет «Kiev-Tango-Project». Єдиний колектив в Україні, виконуючий твори Астора П'яццолли та інших композиторів, які зверталися до цього жанру за оригінальними нотах, на високому професійному та художньому рівні.

Замовлення столиків за тел.: +38 066 409 29 червня; +38 067 672 00 13

Адреса: с. Лісарня, 74,
Мукачівський район,
Закарпатська область,
Україна

сайт: www.belleroyalle.com
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові кластер ІТБП ...
Наступна новина: На Тернопіллі коли ...

КОМЕНТАРІ