В Луцьку стартувало дитяче спортивне літо

В Луцьку стартувало дитяче спортивне літо

05.07.13 13:18 0 785
Літо розпочалося з переконливої перемоги збірної команди клубів за місцем проживання Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в обласному фестивалі «Спорт для всіх – у кожному дворі», який відбувся 20 червня в м. Володимир-Волинський, а також вдалого виступу сім’ї на обласному фестивалі фізичної культури і спорту в м. Любешові, де сімейна команда зайняла друге місце серед міст області.

Активно долучились клуби за місцем проживання і до проведення Олімпійського дня бігу. У забігу на 500 м взяло участь понад 200 дітей. А у конкурсі малюнку на асфальті кожен старався показати свої вміння малювати.

З 1 липня розпочав роботу оздоровчий табір денного перебування «Літо – 2013» Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» за фінансової підтримки Луцької міської ради. 80 дітей з 8 клубів за місцем проживання щодня задіяні у цікавих заходах. У перший день після відкриття та сніданку, дітлахи змагались в спортивних естафетах. Другого дня відвідали центральний басейн, де під наглядом спеціалістів центру плавали, пірнали та змагались в естафетах на воді.

3 липня за програмою табору відбулись змагання з дартсу. Найбільш очікували діти одноденний туристичний похід в урочище Гаразджа, який відбувся 4 липня. Табір розмістився на березі лісового озера. Весело пройшли естафети на воді. Після відпочинку на свіжому повітрі та купання особливо смакувала гречана каша приготовлена на вогнищі.

До закінчення табору попереду ще багато цікавих заходів запланованих і організованих міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ