В Закарпатській області мукачівські оперативники виявили незаконну врізку в газопровід

В Закарпатській області мукачівські оперативники виявили незаконну врізку в газопровід

05.07.13 13:00 0 767
У одному з будинків села Старе Давидково Мукачіського району зафіксовано самовільну врізку в газопровід низького тиску. Відтак, через пластмасові труби газ поступав в обхід лічильника до газових приладів.

Як розповіли оперативники сектору карного розшуку Сергій Міклош та Олександр Куриця, в ході проведення спецзаходів вони виявили обвідну лінію з пластмасових труб, які були врізані до газової труби.

Коли вони вперше зайшли до помешкання, де проживає жінка з трьома дітьми, то побачили, що приватний будинок взагалі не підключений до газового стояка. Трохи згодом молода жінка пояснила, що її чоловік, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, а наразі перебуває під слідством за збут наркотиків, ще раніше вирішив зекономити і ризикнув врізати пластмасові труби до сусідського стояка. З якого моменту сім`я незаконно і, не дотримуючись елементарних норм безпеки, підключилась до газової труби, багатодітна мати відмовилась розповідати.

Однак, не важко здогадатись як довго селяни безкоштовно обігрівали помешкання, якщо з 2010 року вони відмовились від послуг газового господарства і повністю відрізали труби, через які поступав природній газ до помешкання.

Варто зазначити, що такі факти непоодинокі. Окрім порушення закону горе-споживачі наражають на небезпеку себе і оточуючих людей, адже усе роблять на свій страх і ризик, не замислюючись про безпеку.

Наразі слідчими Мукачівського міського відділу міліції відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 «Крадіжка». Сума збитків завданих підприємству буде встановлена після проведення відповідних експертиз. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Петро Азарченков: "На ...

КОМЕНТАРІ