Ужгородські правоохоронці розкрили чергову крадіжку

Ужгородські правоохоронці розкрили чергову крадіжку

05.07.13 13:29 0 1142
Нещодавно житель ужгородщини «попався» на крадіжці документів та грошей з автомобіля «Citroёn».

Легковик був припаркований в дворі будинку. Пограбування автівки помітив її власник й відразу звернувся за допомогою до правоохоронців. Чоловік розповів, що після опівночі спрацювала сигналізація на його автомобілі. Вийшов у двір і побачив незнайомця, який «копирсається» в салоні легковика.

На місце події негайно виїхала слідчо - оперативна група, яку очолив заступник начальника міськвідділу Володимир Кувик та оперативники карного розшуку Михайло Сойма, Олег Тупчій та Тарас Нападій.

Під час розмови з правоохоронцями, потерпілий детально описав свого кривдника. Після отримання опису, оперативниками було вжито ряд заходів для затримання зловмисника. Відтак в поле зору правоохоронців потрапив 30-річний, раніше судимий, мешканець Ужгородського району. Під час розмови з правоохоронцями, чоловік заперечував свою причетність до даного злочину. Проте, йому не було куди діватися -- постраждалий впізнав свого кривдника...

За фактом крадіжки було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років — зазначив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: У Тернополі можна ...

КОМЕНТАРІ