Богдан Матолич зустрівся із керівництвом ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод»

Богдан Матолич зустрівся із керівництвом ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод»

05.07.13 13:28 0 775
У четвер, 4 липня, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Богдан Матолич провів робочу зустріч з керівництвом Державного підприємства «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод». Зазначимо, що метою даної зустрічі стало врегулювання проблемних фінансово-економічних питань, а також обговорення перспектив роботи підприємства.

Сторони розглянули можливості щодо більш широкого залучення Авіаційно-ремонтного заводу до виконання державно-оборонного замовлення. Також під час розмови окремим питанням стало забезпечення своєчасного розрахунку Міністерства оборони України з цим підприємством за модернізовану авіатехніку.

Окрім цього, учасники зустрічі обговорили потенціал державного підприємства, зокрема питання щодо активізації його роботи у пошуку замовлень на проведення ремонтних робіт авіатехніки на світових ринках.

Довідка:

ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» – провідне підприємство з ремонту літаків типу «МіГ». Виробничо-технічна база та висококваліфікований персонал підприємства дозволяють якісно та швидко проводити ремонт літаків МіГ-21, МіГ-23, МіГ-27 всіх модифікацій та МіГ-29. Базовими літаками ремонтного підприємства є літаки МіГ-29 та МіГ-29 УБ.

Середня чисельність працівників – 1006 чол.

Середньомісячна заробітна плата становить 3308,0 грн.

Заборгованість із виплати зарплати та сплати податків відсутня.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Ужгородські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ