Ірина Романів обговорила з Яном Буреком стан підготовки програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» 2014-2020

Ірина Романів обговорила з Яном Буреком стан підготовки програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» 2014-2020

05.07.13 13:07 0 835
4 липня заступник голови облдержадміністрації Ірина Романів зустрілась із Віце-маршалком Підкарпатського воєводства Республіки Польща Яном Буреком.

В ході зустрічі сторони обговорили стан підготовки нової Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» 2014-2020.

Також було обговорено питання співробітництва у галузі культури. Заступник голови ОДА зауважила, що попередня програма транскордонного співробітництва містила цікаві проекти, але, на її думку, ця програма практично не містила проектів у галузі культури. «Для Львівської області участь у Програмі транскордонного співробітництва має важливе значення і є пріоритетним» – запевнила Ірина Романів.

Водночас пан Бурек поінформував українську сторону про ініціативу Підкарпатського воєводства започаткувати на базі Жешівського університету та університету «Львівська політехніка» спільного проекту по створенню Лабораторій сучасних технологій у Львові та Жешуві. «Цей проект є цікавим і створення сучасних лабораторій буде дуже позитивним для обох сторін», – зазначив Ян Бурек.

Зазначимо, нова програма транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» 2014-2020 вже розробляється. Створена Робоча група із представників регіонів-учасників Програми.

Сторони домовились про напрацювання нових проектів, які ввійдуть в програму у галузі культури.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ