У Львівській області правоохоронці затримали молодика, який підстрелив кількох людей із пневматичної зброї

У Львівській області правоохоронці затримали молодика, який підстрелив кількох людей із пневматичної зброї

05.07.13 13:48 0 977
Червоноградським міськвідділом міліції внесено до ЄОДР кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст.296 ч.4 КК України (хуліганство) щодо 16-річного місцевого жителя, який заподіяв тілесні ушкодження із пневматичного пістолета кільком місцевим мешканцям.

До чергової частини Червоноградського МВ надійшло повідомлення із приймального відділення Червоноградської міської лікарні про те, що за медичною допомогою звернувся 18-річний місцевий житель. У голові хлопця медики виявили стороннє тіло.

Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження йому заподіяв візуально знайомий хлопець, який стріляв із пневматичного пістолета у дворі будинку по вул. Стуса.

Цього ж дня у міську лікарню для надання медичної допомоги був доставлений 22-річний місцевий мешканець із тілесними ушкодженнями у вигляді множинних забійних ран волосяної ділянки голови.

Працівники Червоноградського МВ ДСО затримали 16-річного місцевого жителя, у якого було вилучено пневматичний пістолет KWC.

Як повідомив начальник Червоноградського ВДСО УДСО при ГУМВС України у Львівській області Тарас Боровський на черговий пульт їхнього підрозділу надійшов сигнал тривоги з одного із магазинів по вул.Корольова, що знаходиться під їхньою охороною. Продавець розповіла, що бачила, як невідомий стріляв із пістолета невідомого зразка в людину і тому натиснула на сигнальну кнопку.

При обстеженні прилеглої території працівники Червоноградського ВДСО затримали зловмисника.

У ході досудового розслідування даного кримінального провадження було виявлено додатковий злочин, а саме 1 травня неповнолітній у дворі будинку по вул.Стуса із вищевказаного пневматичного пістолета здійснив постріл у ще одного червоноградця, якому спричинив тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозгової травми.

Як пояснив хлопець пістолет він придбав у одному із магазинів.

Тепер зловмиснику доведеться відповідати за скоєне, адже згідно санкції ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство) - дії, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, -караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Оксана Козачок,

Червоноградський МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові в одержанні ...
Наступна новина: У Єгипті ісламісти ...

КОМЕНТАРІ