На Рівненщині грабіжник покарання відбуватиме умовно… так вирішив суд

На Рівненщині грабіжник покарання відбуватиме умовно… так вирішив суд

05.07.13 13:05 0 749
Грабував дівчат та уникнув покарання за рішенням суду один із громадян Росії, який кілька років мешкає у Рівному. Хлопцю лише 21 рік, а він вже має вишкіл по зриванню прикрас з прекрасної половини людства.

Хлопчина щиро каявся у суді і говорив, що до пограбувань його підштовхнула скрутна фінансова ситуація у родині, пов’язана з хворобою батька. Минулоріч, наприкінці липня-початку серпня Андрій скоїв два грабежі. У першому випадку жертва позбулася двох золотих ланцюжків з трьома підвісками, у іншому — дівчина теж втратила ланцюжок з підвіскою. Загальна сума збитку для потерпілих склала майже 19 000 гривень.

Рівненський міський суд за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України призначив Андрію покарання у вигляді позбавлення волі терміном на чотири роки. Щоправда, засудженого звільнили від призначеного покарання з іспитовим строком у три роки. А це означає, що юнак має зробити висновки і стати на шлях виправлення, бо в іншому випадку, якщо він під час зазначеного терміну порушить Закон, шансів у нього стати повноцінним членом суспільства вже не буде.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові відбулась ...

КОМЕНТАРІ