На Тернопіллі рятувальники ліквідували пожежу на технічному поверсі девятиповерхівки

На Тернопіллі рятувальники ліквідували пожежу на технічному поверсі девятиповерхівки

05.07.13 13:10 0 706
4 липня о 15:18 до оперативно диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про задимлення, що виникло в під’їзді дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці П.Орлика, в обласному центрі.

Рятувальники, що прибули до місця виклику провели розвідку та встановили, що на технічному поверсі будівлі, горить дерев’яна обшивка вентиляційної камери. Керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до гасіння пожежі ланки газодимозахисної служби.

Працюючи в складних умовах значного задимлення о 15:46 вогнеборці локалізували загорання, зупинивши розповсюдження полум’я, а о 15:52 – ліквідували пожежу.

Вогнем знищено 5 м.кв дерев’яної обшивки вентиляційної камери. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Прямі матеріальні збитки встановлюється.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Тернопільській області. Під час гасіння врятовано технічний поверх житлової будівлі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ