Петро Азарченков:

Петро Азарченков: "На чемпіонаті відчувався командний дух України!"

05.07.13 13:01 0 901
У Загребі завершився Чемпіонат Європи по фехтуванню. Про це повідомило видання "Чемпіон".

За його підсумками Україна зайняла п'яте місце. Всього наші спортсмени привезли на батьківщину чотири нагороди Європейської першості - одну особисту і три командних.

Ці успіхи офіційному сайту Федерації коментує віце-президент НФФУ Петр Азарченков

"Минулий чемпіонат Європи в Хорватії залишив після себе неоднозначні враження - з одного боку - радість і задоволення результатами і фехтуванням одних спортсменів, а з іншої - розчарування і прикрість виступом інших", - каже Азарченков.

"Свій статус "забійщиці" усієї Української збірної по фехтуванню підтвердила Ольга Харлан, в четвертий раз упевнено ставши чемпіонкою Європи! Проте, у фіналі командних змагань жіночої шаблі ми програли вирішальний удар, а так хотілося, що б наші дівчата перервали "золотий" хід збірної Росії, яка обігравала нас у фіналах 2011-2012 роках. Але і срібло - прекрасний результат, адже у складі команди сталися зміни", - підсумовує віце-президент.

"Порадували в командних змаганнях, чого не можна сказати про індивідуальні результати, шпажисти і шаблісти. Нарешті шаблісти підняли голову, і ми усі побачили дійсно команду. Команду, яка, не дивлячись на дуже упереджене суддівство, може вигравати у збірної Росії", - повідомляє Азарченков.

"На цьому Чемпіонаті уперше за багато років в нашій збірній відчувався єдиний командний дух", - каже чиновник.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ