На Буковині затримали посадовця податкової, якій вимагав гроші у приватного підприємця

На Буковині затримали посадовця податкової, якій вимагав гроші у приватного підприємця

06.07.13 08:33 0 935
За виготовлення «чистого» акту перевірки одного з чернівецьких підприємств начальник відділу міської податкової отримав 1200 доларів США.

Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС задокументували факт отримання неправомірної вигоди посадовцем ДПІ у м. Чернівці головного Управління міндоходів у області. Чиновника затримали «на гарячому», саме одразу після того, як останній отримав 700 доларів США від директора однієї із чернівецьких фірм. Це була друга частина грошей, які вимагав податківець за складення та підписання нового акту перевірки. Першу частину, у розмірі 500 доларів, чоловік отримав днем раніше.

Як повідомив заступник начальника УДСБЕЗ УМВС Олег Степенюк, за даним фактом прокуратурою Чернівецької області відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років.

Наразі, підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Працівники УДСБЕЗ УМВС України в Чернівецькій області проводять заходи, спрямовані на виявлення додаткових фактів злочинної діяльності затриманого.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Вишиванюк: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ