До Луцька завітали депутати Бердичівської міської ради

До Луцька завітали депутати Бердичівської міської ради

06.07.13 08:23 0 876
З ознайомчим візитом до нашого міста приїхала делегація Бердичівської міської ради на чолі з секретарем ради Василем Толочком. Зустрівся з колегами секретар міської ради Григорій Пустовіт. Він привітав депутатів Бердичівської міської ради у Луцьку та побажав їм гарного проведення часу у нашому місті. Також у ході розмови було обговорено питання налагодження співпраці між Луцьком та Бердичевом у різних сферах.

Члени делегації оглянули наше місто, завітали до Луцького замку та Музею волинської ікони.

Секретар Бердичівської міської ради Василь Толочко зауважив, що декілька раз був проїздом у Луцьку, однак, через різні причини ніяк не випадало нагоди більш детально оглянути місто. І от за його словами, така можливість є. Василь Толочко подякував секретарю Луцької міської ради Григорію Пустовіту, з яким він нещодавно познайомився на засіданні Спілки секретарів місцевих рад, за гарний прийом та можливість краще пізнати місто Луцьк.

Він наголосив, що Луцьк дуже гарне, затишне, справді європейське місто з давньою історією. За його словами, тут хороші й привітні люди.

Секретар Бердичівської міської ради зазначив, що членам делегації дуже сподобався один із символів нашого міста – Луцький замок. Особливі враження в усіх залишилися й від відвідин Музею волинської ікони. Він наголосив, що тут представлена вражаюча експозиція, а її центральний експонат Холмська ікона Божої Матері не може залишити нікого байдужим. Він наголосив, що це дуже добре, що така святиня знаходиться саме у Луцьку.

Василь Толочко побажав Луцьку подальшого розвитку та процвітання, а секретарю міської ради Григорію Пустовіту міцного здоров’я й гарної співпраці з депутатським корпусом.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник буковинської ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ