ГУ Держказначейства в області: Усі захищені видатки по місцевому бюджету м. Івано-Франківська оплачені в повному обсязі. Кошти на ремонт доріг використані повністю

ГУ Держказначейства в області: Усі захищені видатки по місцевому бюджету м. Івано-Франківська оплачені в повному обсязі. Кошти на ремонт доріг використані повністю

06.07.13 11:52 0 978
За оперативною інформацією Головного управління Державної казначейської служби України в області, станом на 4 липня усі захищені видатки (в т.ч. на заробітну плату, продукти харчування, медикаменти, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, оплату допомог сім’ям з дітьми та інші) по місцевому бюджету м. Івано-Франківська оплачені в повному обсязі.

Документи на проведення видатків розглядаються у терміни, встановлені Наказом № 309 Міністерства фінансів України від 2 березня 2012 року «Про затвердження Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань».

Інформація на біл-бордах про фінансування на ремонт шкіл та спортзалів в сумі 1 млн. грн., дахів - 0,7 млн.грн., ліфтів - в сумі 0,69 млн.грн. - не відповідає дійсності, оскільки вона показує річні планові призначення, а не виділені кошти міським бюджетом для оплати вищевказаних робіт. Станом 4 липня всі платіжні доручення на ці цілі виконані в повному обсязі.

Касові видатки по загальному фонду місцевого бюджету м. Івано-Франківська склали 408 700,4 тис. грн.; по спеціальному фонду -52 831,3 тис. грн., в т.ч. на ремонт доріг 15 388,6 тис. грн. Кошти, виділені на ремонт доріг, використані повністю.

2 липня Управлінням Державного казначейства у м. Івано-Франківську було проведено платежів, по незахищених видатках загального фонду, на суму 740 тис. грн.

3 липня проведено платежів по незахищених видатках спеціального фонду -7445 тис. грн.

Рішення № 934-32 Івано-Франківської міської ради від 29.12.12 року «Про міський бюджет на 2013 рік» виконується, відповідно до розпису та помісячного розпису асигнувань та розпоряджень на виділення коштів, що надаються фінансовим управлінням.

Завдяки наданих бюджету м. Івано-Франківська короткотермінових позик на покриття тимчасових касових розривів з Єдиного казначейського рахунку, станом на 4 липня забезпечено виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, педагогічним працівникам та оплату енергоносіїв в сумі 213 747,2 тис. грн. Залишок непогашеної позики – 62 273,4 тис. грн.. Окрім того непогашена середньострокова позика в сумі 39 458,7 тис. грн.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ