Івано-Франківщина: відбулася обласна семінар-нарада з питань готовності агропромислового комплексу області до жнив 2013 року

Івано-Франківщина: відбулася обласна семінар-нарада з питань готовності агропромислового комплексу області до жнив 2013 року

06.07.13 12:07 0 878
4 липня в приміщенні актового залу Городенківської РДА під головуванням заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації Василя Бруса відбулась обласна семінар-нарада з питань готовності агропромислового комплексу області до жнив 2013 року. У нараді взяли участь представники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, головні державні інспектори з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки області, спеціалісти агропромислового комплексу, керівники базових господарств.

В ході семінар-наради заступник голови Івано-Франківської ОДА Василь Брус підкреслив, що щорічно Уряд ставить перед органами виконавчої влади, Державною службою України з надзвичайних ситуацій завдання щодо збереження нового врожаю, недопущення пожеж під час жнив.

В свою чергу, виступаючи перед присутніми, головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС в області Володимир Шкромида звернув увагу на необхідності дотримання правил пожежної безпеки при проведенні жнив.

На сьогоднішній день жнива уже розпочалися в трьох районах Івано-Франківщини: Городенківському, Снятинському та Рогатинському.

Також учасники семінар-наради ознайомились з ходом будівництва зернового елеватора в приватному підприємстві «Агрофірми «Вільхівці», з технікою для збирання зернових культур та готовністю токового господарства в ДП «Обрій», що в селі Чернятин Городенківського району, до проведення цьогорічної врожайної кампанії.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ