В Житомирській області під час ІІ Середньоросійського економічного форуму обласна делегація обговорила питання розвитку малого та середнього бізнесу

В Житомирській області під час ІІ Середньоросійського економічного форуму обласна делегація обговорила питання розвитку малого та середнього бізнесу

06.07.13 09:47 0 842
Президент України акцентує на необхідності створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу у регіонах держави. Ініціативи Глави держави підтримані і на Житомирщині. Так, в області діє Комплексна програма розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на 2013-2014 роки.

За показником приросту суб’єктів господарювання Житомирська область перевищує загальнодержавний показник. За 2012 рік кількість зареєстрованих суб’єктів підприємницької діяльності на Житомирщині зросла на 3% і становила на початок поточного року 152 тис. одиниць. У загальній кількості підприємств в області частка малих і середніх підприємств стабільно тримається на рівні 99%. Малими та середніми підприємствами забезпечується 66% загального обсягу реалізованої продукції в області.

Питання розвитку бізнесу обговорювалися також і представниками делегації Житомирської області спільно з учасниками круглого столу «Роль і місце малого та середнього бізнесу у розвитку середньоросійського регіону», що відбувся 5 липня у рамках ІІ Середньоросійського економічного форуму.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ