У Росії буде представлено інвестиційний потенціал Житомирщини

У Росії буде представлено інвестиційний потенціал Житомирщини

06.07.13 10:16 0 822
5 липня, офіційна делегація Житомирської області на чолі з заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації Олександром Никитюком бере участь у ІІ Середньоросійському економічному форумі.

Під час форуму представники різних міст України та Росії планують налагодити співпрацю для більш ефективного вирішення питань, пов’язаних із зовнішньоекономічною та торгівельною діяльністю. Житомирська делегації має на меті налагодити ділові контакти із промисловими та сільськогосподарськими підприємствами Курської області.

В Україні діє Програма економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», зорієнтована на досягнення економічної стабільності та розвитку. Відтак, участь представників Житомирщини у форумі сприятиме заразом і реалізації завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу у регіонах держави.

Крім того, учасники ІІ Середньоросійського економічного форуму мають на меті обмінятися досвідом і власними напрацюваннями у галузях охорони здоров’я та молодіжної політики.

У рамках форуму заплановане також проведення ХІІІ Міжрегіональної універсальної оптово-роздрібної ярмарки «Курська Коренська ярмарка – 2013» і круглого столу «Роль і місце малого та середнього бізнесу у розвитку середньоросійського регіону» за участю Міністерства економічного розвитку Російської Федерації.

До складу житомирської делегації увійшли перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, Бердичівський міський голова Василь Мазур, керівники профільних департаментів і управлінь облдержадміністрації, а також представники органів місцевого самоврядування, установ, організацій і підприємств області. Зауважимо, що Житомирщину на ІІ Середньоросійському економічному форумі у Курську представляє найчисельніша делегація.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ