Правоохоронці Республіки Чехія подякували рівненським УБОЗівцям та Інтерполу за затриманого небезпечного злочинця

Правоохоронці Республіки Чехія подякували рівненським УБОЗівцям та Інтерполу за затриманого небезпечного злочинця

06.07.13 08:10 0 857
Минулого четверга співробітники міжнародного відділу УБОЗ УМВС України в Рівненській області спільно з представниками Інтерполу затримали лідера злочинного угрупування по торгівлі людьми, який перебував у міжнародному розшуку.

37-річний громадянин Молдови розшукувався правоохоронними органами Республіки Чехія для притягнення до кримінальної відповідальності за нелегальну міграцію, підробку документів, привласнення коштів, лідерство у складі злочинного угрупування, яке займалось торгівлею людьми. Вироком місцевого суду у 2011 році чоловік був засуджений до довгострокового відбування покарання, однак з того часу його місцезнаходження було невідоме.

Завдяки злагодженим та умілим діям співробітників Управління по боротьбі із організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області міжнародного злочинця затримали в обласному центрі. Нині ж чоловік перебуває під тимчасовим арештом у Рівному, доки із компетентних органів Чеської республіки не надійде запит щодо його екстрадиції.

Правоохоронні органи Республіки Чехія надіслали до Міністерства внутрішніх справ України лист, у якому висловлюють щиру подяку рівненським правоохоронцям за співпрацю.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

(за матеріалами УБОЗ та Інтерполу

УМВС України в Рівненській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ватикан оголосив, що ...
Наступна новина: За півроку Буковина до ...

КОМЕНТАРІ