У Тернополі свободівці влаштували марш на честь перемоги київського князя Святослава Ігоревича над Хозарським каганатом

У Тернополі свободівці влаштували марш на честь перемоги київського князя Святослава Ігоревича над Хозарським каганатом

06.07.13 13:31 0 1068
3 липня 2013 року в Тернополі до дня перемоги київського князя Святослава Ігоревича над Хозарським каганатом активісти молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" та "Сокола" разом із иншими патріотичними організаціями міста провели марш сміливих і мужніх – урочисто пройшли від пам'ятника Степанові Бандері до пам'ятника Тарасові Шевченку. Націоналісти вкотре нагадали містянам про славне минуле українського народу, про те, якими відданими Батьківщині були наші предки.

"Якщо згадати історію, ми можемо переконатися, що наші діди і прадіди були справжніми націоналістами. Вони віддавали життя за державу, за майбутнє наступних поколінь. Нині ж люди – зациклені на матеріяльному, тому забувають, що обов'язок кожного з нас – вшановувати героїв народу, пам'ятати про їхні подвиги та брати приклад із цих людей", – зауважив заступник очільника Тернопільської обласної "Студентської Свободи" Ігор Костюк.

"Бути хоробрими, перейматися проблемами держави і робити усе, щоб жити у безпеці, щоб була свобода слова й справедливість – ось дороговказ для кожного українця. Ми повинні не здавати позицій, а брати натхнення від минулих поколінь, які не боялися висловлювати свою думку, йти проти течії та будь-якою ціною виборювати волю й досягати своєї мети. Більшість українців вважає, що ми живемо у спокійний мирний час та, насправді, це народ став байдужим, звик не реагувати на ганебні дії нинішніх очільників держави і жити за їхніми правилами.

Нині усім нам треба над цим задуматися й згадати – чиїх батьків ми діти, та що в нас, зрештою, тече кров патріотів і борців за волю", – заявив керівник Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 8 липня в к.531 ...
Наступна новина: Прокуратура Росії вимагає 6 ...

КОМЕНТАРІ