На Тернопіллі боротьба з корупцією – одне з пріоритетних завдань

На Тернопіллі боротьба з корупцією – одне з пріоритетних завдань

06.07.13 10:23 0 947
З метою протидії корупції в податкових та митних підрозділах Головного управління Міндоходів у Тернопільській області та вжиття дієвих заходів, направлених на профілактику і попередження корупційних діянь, а також злочинів у сфері службової діяльності, в тому числі хабарництву, підрозділом внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів області здійснюється постійний контроль за діяльністю працівників під час виконання службових обов’язків, встановлюються особи, схильні до вчинення протиправних дій та вживаються заходи щодо відсторонення потенційних порушників від виконання службових обов’язків.

Зокрема, у першому півріччі цього року проведено 26 службових перевірок, направлено 6 подань керівникам для вжиття заходів реагування по усуненню порушень, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 8 працівників, винесено 3 офіційних застереження про недопущення скоєння правопорушень, складено 2 адміністративних протоколи, 2 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 4 працівників звільнено з роботи. До органів прокуратури направлено 10 матеріалів за ознаками кримінальних правопорушень. В Єдиному Реєстрі Досудових Розслідувань зареєстровано 16 кримінальних проваджень.

Нагадуємо, що у разі протиправних дій з боку працівників Міндоходів, платники можуть звертатися на сервіс «Пульс» – пряму телефонну лінію за номером телефону 044-284-00-07. Громадяни мають змогу не лише подати звернення у телефонному режимі, але й отримати результат про вжиті заходи та проведену перевірку.

Протягом першого півріччя 2013 року на сервіс Міністерства доходів і зборів України «Пульс» від платників податків Тернопільщини надійшло 22 звернення, що на 16 звернень більше порівняно з відповідним періодом минулого року. Звернення на сервіс «Пульс» у поточному році надходили від платників податків Тернополя, а також Борщівського, Бучацького, Густинського, Чортківського та Збаразького районів. Всі 22 звернення були оперативно розглянуті та вирішені.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Bild: "Шахтар" і ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ