Понад 200 «трудових нелегалів» виявили на Тернопіллі

Понад 200 «трудових нелегалів» виявили на Тернопіллі

06.07.13 12:50 0 910
Від початку року працівниками Міндоходів області виявлено 206 не облікованих найманих працівників, яким було виплачено зарплат «у конвертах» на суму 325 тис. грн.

Як зазначила заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Тетяна Кочин, за встановлені порушення трудового законодавства до органів прокуратури передано 25 справ та 12 справ до інспекції праці. До бюджету сплачено 12,7 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

У результаті проведених працівниками Міндоходів заходів, з 106 громадянами роботодавці оформили трудові договори, що становить 52 відсотки від кількості виявлених не облікованих найманих працівників.

Пам’ятайте, що мінімальна заробітна плата, а це законодавчо встановлений розмір заробітної плати за просту, некваліфіковану працю, нижче якого не може провадитися оплата за виконану працівником місячну, а також погодинну норму праці (обсяг робіт) – є державною соціальною гарантією, обов'язковою на всій території України для підприємств усіх форм власності і господарювання та фізичних осіб, які використовують працю найманих працівників.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 8 липня в к.531 ...

КОМЕНТАРІ