На Тернопіллі надходження до місцевих бюджетів зросли на 23,3 мільйонів гривень

На Тернопіллі надходження до місцевих бюджетів зросли на 23,3 мільйонів гривень

06.07.13 10:03 0 837
Майже на 164 млн. грн. більше, ніж минулоріч сплатили платники податків Тернопільської об’єднаної ДПІ до державного бюджету протягом першого півріччя цього року. Відтак суб’єктами господарювання обласного центру та району поповнено державну скарбницю на 440,7 млн. грн. Про це повідомила перший заступник начальника Тернопільської об’єднаної ДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Світлана Гудима.

Вона констатувала, що суттєво зросли надходження з основних бюджетоформуючих платежів податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість. „Так, за шість місяців цього року підприємства сплатили понад 188,8 млн. грн. податку на прибуток та більше 225,3 млн. грн. податку на додану вартість. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, це відповідно на 85,9 млн. грн. та 77,2 млн. грн. більше,” – зазначила Світлана Федорівна.

Спостерігається така ж позитивна тенденція щодо надходжень до місцевих бюджетів. Адже, з початку року платники податків Тернополя та Тернопільського району поповнили їх, сплативши понад 268,6 млн. грн. Порівняно з попереднім періодом надходження зросли на 23,3 млн. грн., що складає 110 відсотків. Основне джерело наповнення місцевих скарбниць – податок на доходи фізичних осіб. Сума коштів від сплати становить 200,8 млн. грн., що на 9,3 млн. грн. більше від надходжень 2012 року.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об’єднаної ДПІ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Росії буде представлено ...

КОМЕНТАРІ