В’ячеслава Шевченка у

В’ячеслава Шевченка у "Говерлі" не буде

06.07.13 08:02 0 680
Агенти В’ячеслава Шевченка з "Олександрії" висунули зависокі фінансові вимоги, тому його у "Говерлі" не буде. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це перед від’їздом команди до Угорщини на контрольну гру з румунським "Газ-Метаном" розповів наставник В’ячеслав Грозний, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ми намагаємося укласти угоди як з молодими перспективними виконавцями, так і з досвідченими. Уже запросили з одеського "Чорноморця" Віталія Балашова, з "Карпат" - Михайла Кополовця, продовжили контракти з Трухіним, Райчевічем, підписали Лисицького", - сказав він.

"Укомплектували воротарську лінію: Бабенко, Чурилов, Надь, з котрим ось-ось підпишемо угоду. На стадії домовленостей з Лисенком, Микуляком, двома київськими "динамівцями". Ряд гравців є на перегляді", - додав тренер.

Зокрема, за словами Грозного, дуже розраховував клуб на В’ячеслава Шевченка з "Олександрії".

"Хороший футболіст. На жаль, агенти гравця висунули зависокі фінансові вимоги, які поки клубу не по кишені. Однак, ми продовжуємо пошук виконавців. Найближчим часом буде оприлюднено інформацію про підписання контрактів зі ще кількома футболістами", - підсумував він.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ