На Кіровоградщині працівники патрульної служби затримали хулігана, що погрожував родині ножем та накинувся на міліціонерів із кухонною сокиркою

На Кіровоградщині працівники патрульної служби затримали хулігана, що погрожував родині ножем та накинувся на міліціонерів із кухонною сокиркою

06.07.13 17:34 0 883
Завдяки вчасному повідомленню небайдужої громадянки про подію, правоохоронці завадили захмелілому чоловіку накоїти лиха. Буквально за кілька хвилин вони втихомирили дебошира, який вів себе агресивно, погрожуючи оточуючим кухонним приладдям. Застосувавши спеціальні засоби, працівники міліції затримали зловмисника.

- До Знамянського міського відділу міліції УМВС України у Кіровоградській області зателефонувала схвильована місцева жителька. – розповідає перший заступник керівника міськвідділу майор міліції Тимур Грузін. – Жінка повідомила, що в одному з домоволодінь чоловік погрожує своїй родичці з маленькою дитиною ножем.

Наряд патрульної служби міліції, який перебував найближче до місця події, швидко прибув до подвір’я будинку. Побачивши міліціонерів, 27-річний чоловік почав вести себе ще агресивніше та, не реагуючи на вимоги правоохоронців припинити свої дії, накинувся на них з ножицями і кухонною сокиркою. Враховуючи серйозність ситуації, працівники міліції миттєво прийняли рішення про застосування спеціальних засобів та затримали зловмисника.

- Сп’янілий хуліган не бажав відповідати за скоєне, тож, опинившись у патрульному автомобілі, навіть у кайданках продовжував чинити опір і ногами вибив скло у транспортному засобі, – пригадує події того вечора інспектор патрульної служби молодший сержант міліції Артем Береговий, що брав участь у затриманні зловмисника. – Та, незважаючи ні на що, чоловіка було доставлено до міського відділу міліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї чи іншого предмета, пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. За подібні дії передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від трьох до семи років. Наразі слідство триває. Речові докази вилучено.» – повідомив перший заступник начальника Знамянського МВ УМВС в області Тимур Грузін.

Раніше зловмисник вже відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння грабежу.

СЗГ УМВС України

в Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ