У Сумах міліціонер за півгодини знайшов бабусю, яку родичі шукали три дні

У Сумах міліціонер за півгодини знайшов бабусю, яку родичі шукали три дні

06.07.13 17:53 0 879
77-річна жінка пішла з дому та не повернулась. На сполох забили сусіди та родичі, які три доби самостійно розшукували пенсіонерку. Згодом звернулись до міліції. Правоохоронець знайшов літню жінку за півгодини.

Пенсіонерка мешкала сама, тож пропажу помітили не одразу. Правоохоронцю сусідки старенької розповіли, що вони спочатку зацікавились де їхня подруга, яка вже третю добу не виходить на двір, а коли зрозуміли, що щось негаразд, одразу зателефонували її племінниці.

Жінка приїхала того ж дня, за півгодини. В квартирі старенької тітки не було. Та далеко піти вона не могла, бо пересувалась тільки за допомогою палиці. Пошуки вести почала самостійно. Коли ж оглянула територію поблизу будинку і нікого не знайшла, зателефонувала до міліції.

За викликом приїхав оперуповноважений Сумського міського відділу міліції Богдан Боровик, якому щоб розшукати стареньку жінку знадобилось лише півгодини. «Знайшов я її в сараї, – говорив він, - а саме в ямі, куди вона впала. І вибратись звідти самостійно, враховуючи стан її здоров’я, було майже неможливо, хоча там і була поламана драбина».

Так, без їжі та води вона пролежала там три дні. А коли її запитали, чому пішла в сарай, пояснила – по картоплю…

За словами сусідів, туди жінка ніколи не заходила, тому ніхто навіть не звернув уваги, що там хтось може бути. Та й крики про допомогу звідти навряд чи можна було б почути.

На щастя, такий політ у пітьму та сирість обійшовся бабусі кількома синцями на ногах та переляком. Незважаючи на випробування, почувається вона добре.

Нині старенька знаходиться під пильним наглядом рідної племінниці та дякує Богу і міліціонеру за її врятоване життя.

СЗГ УМВС України

в Сумській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Донецьку затримано ...
Наступна новина: Звернення ветеранів органів ...

КОМЕНТАРІ