Набули чинності зміни до Кримінального кодексу України

Набули чинності зміни до Кримінального кодексу України

06.07.13 18:05 0 901
У зв’язку з приєднанням України до Протоколу проти незаконного виготовлення та обігу вогнепальної зброї, її складових частин і компонентів, а також боєприпасів до неї, який доповнює Конвенцію ООН проти транснаціональної організованої злочинності, Законом України було внесено зміни до статті 263-1 Кримінального кодексу України.

Так, ВРУ вирішила викласти назву та частину першу статті 263-1 ККУ у такій редакції:

Ст. 263-1. Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи заміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв.

1.Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи заміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Закон про зазначені зміни набрав чинності одночасно з набранням для України чинності Протоколом проти незаконного виготовлення та обігу вогнепальної зброї, її складових частин і компонентів, а також боєприпасів до неї, яким доповнено Конвенцію ООН проти транснаціональної організованої злочинності (Протокол набрав чинності для України 4 липня 2013 року).

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Глава МВС гарантував ...

КОМЕНТАРІ