У Гадячі відкрито центр надання послуг водіям

У Гадячі відкрито центр надання послуг водіям

06.07.13 18:36 0 953
На урочисте відкриття завітало керівництво міліції Полтавської області та перші особи району. Сучасний Центр обслуговуватиме жителів Гадяцького та Лохвицького районів.

Першими привітали місцевих жителів з такою довгоочікуваною та радісною подією начальник УМВС Полтавщини Едуард Федосов та начальник УДАІ УМВС України в Полтавській області Олександр Штепа.

«У Гадячі та Лохвиці діяли центри з надання послуг водіям, але вони не відповідали сучасним вимогам, а тому було прийняте рішення створити новий Центр, - значив Едуард Вікторович. - З таким клопотанням ми звернулися до керівництва району, яке підтримало нас. Дякую усім, хто брав участь у будівництві такого гарного закладу, яким може пишатися уся громада Гадяцького району. В новому Центрі люди зможуть отримувати необхідні якісні послуги від працівників міліції».

Після привітальних слів Едуард Федосов подарував для потреб новоствореного закладу два телевізори. Не з пустими руками на урочисте відкриття прийшли й керівники району, директори підприємств та місцевих навчальних закладів. Вони передали начальнику Центру Анатолію Танчику комп'ютери та кондиціонери, аби людям, які будуть користуватися послугами, було зручно та комфортно.

За технічними та професійними характеристиками новий заклад у Гадячі нічим не відрізняється від інших подібних закладів. Примітно, що двері у кабінети фахівців Центру зроблені прозорими, аби, як зазначають правоохоронці, люди бачили, що все виконується лише згідно чинного законодавства.

Відразу ж після урочистого відкриття Центр почав працювати. Першими його клієнтами стали п'ятеро юнаків, які отримали нові посвідчення водія, та власник мотоцикла, який отримав номер на транспортний засіб. Вручили омріяні документи хлопцям керівництво обласного УМВС та керівники району.

- В нас працює шість чоловік, - розповідає начальник Центру Анатолій Танчик. - Технікою ми забезпечені, усі умови для якісного надання послуг населенню виконані. Завдяки сучасним програмам за 20-30 хвилин ми можемо зареєструвати, або зняти з обліку автомототранспорт, видати посвідчення водія. Трохи більше часу потрібно, якщо людина приходить до нас на іспит. На це витрачається до 40 хвилин, адже людині потрібно подати документи, набрати заяву. Клас для здачі іспитів в нас прозорий, як і решта кабінетів, а тому громадяни зможуть на власні очі переконатися, що все робиться лише в межах законодавства.

За словами міліціонерів, один такий заклад за місяць може виконати понад півтори тисячі операцій, тобто саме стільки людей зможуть отримати якісні послуги та впевнитися, що правоохоронці докладають максимум зусиль, аби покращити та зробити більш ефективною роботу з надання послуг населенню.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині жінка ...
Наступна новина: На хабарі погорів секретар ...

КОМЕНТАРІ