В Житомирській області пожежа забрала життя двох людей

В Житомирській області пожежа забрала життя двох людей

07.07.13 08:18 0 792
6 липня 02:35 на пункт зв’язку 10 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинський від чергового диспетчера швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Орепи Новоград-Волинського району. По прибуттю до місця події бійцями ДСНС у веранді будинку було виявлено тіла 2-х людей: хлопчика, 1991 р.н. та дівчинки 1999 р.н. без ознак життя. Як з’ясувалося, мати обох дітей на момент пожежі знаходилася у м. Києві на заробітках. Першим про надзвичайну подію дізнався батько. Вночі чолові повертався зі школи, де працює сторожем, та увійшовши до власного будинку, виявив, що приміщення будинку задимлені.

Він одразу почав шукати дітей, які повинні були на той момент знаходитись вдома. Сина він знайшов на кухні під столом без свідомості, намагання батька надати йому першу допомогу ні до чого не призвели. Доньку без ознак життя чоловік пізніше знайшов у шафі кімнати. Обох дітей господар виніс на веранду будинку.

Завдяки швидким діям працівників ДСНС пожежу було локалізовано та через деякий час повністю ліквідовано. Вогнем знищено матрац та телевізор. Пошкоджено ліжко та інші речі домашнього вжитку.

Попередня причина виникнення загоряння та загибелі дітей: паління в ліжку загиблого сина господаря Остаточна причина, а також збиток та сума врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ