За вбивство 87-річної пенсіонерки житель Тернопільщини 8 років проведе у в'язниці

За вбивство 87-річної пенсіонерки житель Тернопільщини 8 років проведе у в'язниці

07.07.13 15:31 0 866
22-річного чоловіка визнано винним у вчиненні умисного вбивства. Його жертвою стала старенька жінка, в якої він вимагав гроші.

Події відбувалися наприкінці минулого року. До села Васильківці Гусятинського району, де мешкала загибла, 87-річна бабуся, молодик прибув на таксі. Грошей, аби розрахуватися він не мав. Водія попросив зачекати, а сам майже півкілометра йшов пішки до бабусі, яка мешкала сама. Намір такої несподіваної гостини очевидний – хотів у старенької розжитися грішми.

Пенсіонерка одразу ж запідозрила недобре. Пізно ввечері вона нікого у гості не чекала. Спочатку намагалася спровадити непроханого гостя, та зрозуміла, що треба тікати і кликати на допомогу. В руках молодика блиснуло лезо ножа. Свою жертву нападник наздогнав посеред вулиці.

Лиходій втік з місця злочину. Потерпілу побачив дільничний інспектор міліції, що увечері повертався зі служби. Проте допомогти пенсіонерці вже не міг. Вона померла.

Затримати підозрюваного міліціонерам вдалося «за гарячими слідами».

Вісім років позбавлення волі – таку кару призначив суд підсудному, визнавши його винним у скоєнні злочинну, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліція Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ