Міліція Тернопільщини розслідує замах на вбивство

Міліція Тернопільщини розслідує замах на вбивство

07.07.13 15:37 0 1214
Оковита так затьмарила розум 49-річному мешканцю Почаєва, що той облив свого 30-річного товариша бензином та підпалив.

Подія трапилася на одному із господарств міста Почаєва Кременецького району. Сам підозрюваний останні роки живе в цьому місті, у помешканні свого друга, який виїхав закордон. Ніби й життя налагоджувалося, адже у нього з’явилася співмешканка і в них народилася дитина. Проте пристрасть до оковитої зробила свою справу.

Старший товариш ніде не працював, на прожиття підробляв тимчасовими заробітками. Того дня, будучи вже на підпитку, зі своєю співмешканкою зустрівся із молодшим односельцем та його дівчиною. Старший товариш запросив їх до свого дому, де вони продовжували щось святкувати. Так за розмовами вони й розпивали пляшку. Згодом потерпілий захотів спати та пішов до будинку. Якби він знав чим закінчиться його сон, напевно чимдуж тікав би звідти.

Компанія із трьох осіб продовжувала пиячити. Та згодом з кімнати почав лунати крик. Чому кричав 31-річний почаївчанин – невідомо. Проте, підозрюваний, думаючи що той хоче ще випити, пішов до нього в кімнату. Наступні події розвивалися як у фільмі жахів. Що стало причиною, що двоє чоловіків почали з’ясовувати між собою стосунки достеменно невідомо. Одна із версій – сперечалися вони через ревнощі. Потерпілий ніби то згадав, що старший товариш у минулому залицявся до його співмешканки.

Довго не думаючи, підозрюваний пішов у підсобне приміщення, взяв каністру з бензином, повернувся до кімнати, де спав 31-річний чоловік, облив його, закурив цигарку та запальничкою підпалив того, з ким досі розпивали пляшку.

Як розповів перший заступник начальника Кременецького райвідділу міліції УМВС України в Тернопільській області Володимир Галевич, коли ж ревнивець почав горіти, підозрюваний зрозумівши що він накоїв, почав сам гасити цю пожежу, навіть допоміг перевдягнутися тому, кого ледь не позбавив життя.

Перевдягнувшись потерпілий зумів дійти до своєї сестри, а вже вона викликала медиків. Чоловіка доправили до Кременецької районної лікарні, де у нього діагностували 80 відсотків опіків тіла. Наразі потерпілий перебуває у важкому стані. За його життя борються лікарі.

Медики про даний інцидент повідомили правоохоронців. Вони з’ясували усі обставини справи та оперативно затримали підозрюваного.

«Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 і частиною 1 статті 115 (закінчений замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відносно затриманого обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі», - зазначив Володимир Галевич.

До слова, 49-річний чоловік вже мав кримінальне минуле і був неодноразово судимий за майнові злочини.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За вбивство 87-річної ...
Наступна новина: Офіцер львівської ...

КОМЕНТАРІ