Убозівці відзвітували про роботу у першому півріччі

Убозівці відзвітували про роботу у першому півріччі

07.07.13 15:50 0 950
В Автономній Республіці Крим пройшли дводенні збори керівного складу спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю. Мета заходу - звіт про стан виконання завдань, визначених першим заступником Міністра внутрішніх справ України Віктором Дубовиком на нараді за три місяці.

Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України вимагає від керівника бути прикладом у дотриманні законності, службової дисципліни, бездоганному виконанні вимог Присяги працівника ОВС, статутів, наказів, норм моралі, професійної та службової етики. Саме тому першого дня начальникам спецпідрозділів довелось підтверджувати свій професійний вишкіл.

Офіцери продемонстрували знання та вміння у фізичний, вогневій та функціональній підготовці.

Наступного дня керівникам довелось відстоювати не лише себе, а й підпорядкований підрозділ.

Розпочалося засідання із приємного. Начальник ГУБОЗ МВС Станіслав Рогозін привітав з Днем народження начальників УБОЗ Донеччини Олексія Дікого, Дніпропетровщини – Олександра Фіщенка і Буковини – Михайла Чекана. Іменинникам він побажав міцного козацького здоров’я, творчої наснаги, оперативної вдачі та сімейного благополуччя.

Після цього Станіслав Миколайович окреслив основні проблемні питання в роботі спецпідрозділів, а про прорахунки в протидії корупції доповів його заступник Валерій Рублевський.

«На досягненнях служби керівники майже не зупинялися, однак деякі регіони все ж таки відзначили. У цілому, зваживши загальні показники кожного регіону, хотів би виокремити стабільну роботу УБОЗ Запорізької, Львівської, Одеської та Херсонської областей, працівниками яких забезпечено якісне виконання поставлених завдань. Підтягнулися у рейтингу спецпідрозділи БОЗ Житомирської, Волинської, Черкаської та Чернігівської областей», - зазначив начальник ГУБОЗ.

Підбиваючи підсумки наради, Станіслав Рогозін наголосив, що усі позитивні тенденції в роботі, які напрацьовані цього року, повинні бути збережені і в подальшому. Також він звернув увагу присутніх на першочергові завдання спецпідрозділів БОЗ, виконання яких необхідно забезпечити на високому рівні.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Офіцер львівської ...
Наступна новина: Щоб не стати жертвою ...

КОМЕНТАРІ