На Буковині привітали працівників служби боротьби з економічною злочинністю із 20-річним ювілеєм

На Буковині привітали працівників служби боротьби з економічною злочинністю із 20-річним ювілеєм

07.07.13 16:02 0 882
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 1993 року утворено Головне управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю. Саме ця дата і є Днем створення служби у її шньому вигляді і з тими функціями, які забезпечують захист економіки держави та краю.

Левова доля викритих злочинів у сфері економіки – це результат самовідданої роботи працівників ДСБЕЗ. Завдяки оперативникам служби вдалося повернути державі мільйони гривень та припинити діяльність сотень конвертаційних центрів, злочинних схем та шахраїв.

Начальник УМВС області Олександр Демидов, вітаючи винуватців свята від себе особисто та від імені колегії і Міністра внутрішніх справ України зазначив: «Викриття таких корисливих злочинів, як злочини проти держави, проти державної і колективної власності, посадові злочини, тощо вимагає від співробітників ДСБЕЗ не тільки особливої відповідальності і професіоналізму, але й службової зрілості, самовідданості, виняткового терпіння й розсудливості. А з нагоди Дня створення Державної служби боротьби з економічною злочинністю дозвольте всіх Вас привітати та побажати професійних здобутків, миру, благополуччя і злагоди в родинах».

Також, Олександр Миколайович відзначив діяльність ветеранів служби та молодих оперативників, які, на думку очільника буковинської міліції, прийшли на службу добре підготовленими та націленими на результативну роботу.

Найкращі працівники підрозділу були нагороджені пам’ятною медаллю «20 років на захисті економічної безпеки держави» та «Надійний захист економіки України».

СЗГ УМВС України

В Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Щоб не стати жертвою ...
Наступна новина: Посадовця податкової, який ...

КОМЕНТАРІ