Найбільш резонансні злочини та події на 07.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 07.07.2013 р.

08.07.13 08:26 0 769
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 13441 заява та повідомлення громадян, з них 3441 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 619 дорожньо-транспортних пригод, у яких 13 осіб загинуло та 132 травмовано.

У місті Криівий Ріг на Дніпроперовщині затримано 50-річну місцеву жительку, раніше судиму, яка під час сварки та спільного вживання спиртних напоїв завдала смертельних ножових поранень 54-річному чоловіку. Після цього, разом із своїм 29-річним сином повернулися до квартири потерпілого та викрали побутову техніку. За цим фактом відкрито два кримінальні провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» та ч.2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

У Кіровоградській області затримано 42-річного місцевого жителя , раніше судимого, який під час сварки та спільного вживання спиртних напоїв ножем убив 44-річного місцевого жителя. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

У Житомирській області затримано 39-річного місцевого жителя, який за місцем проживання під час сварки на грунті ревнощів завдав смертельних тілесних ушкоджень своїй 42-річній співмешканці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

У місті Запоріжжі затримано 17-річного місцевого жителя, який на вулиці під час раптово виниклої сварки завдав тілесних ушкоджень 50-річному чоловіку. Потерпілий від отриманих травм помер у лікарні. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

У Львівській області затримано злочинну групу в складі п’ятьох жителів указаної області, які здійснили незаконну врізку до магістрального нафтопродуктопроводу дочірнього підприємства закритого акціонерного товариства. У правопорушників вилучено вантажівку, насоси високого тиску та інше обладнання для перекачування нафти. За цим фактом відкрито два кримінальні провадження за ч.2 ст.15, ч.3 ст.185 та ч.2 ст.292 (замах на крадіжку й пошкодження об’єктів магістральних нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів) Кримінального кодексу України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мер Львова подякував ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ