Мер Львова зустрівся з групою українських бізнесменів-випускників Київської Бізнес-Школи

Мер Львова зустрівся з групою українських бізнесменів-випускників Київської Бізнес-Школи

08.07.13 08:50 0 965
Львів ділиться досвідом. У Львові 5-7 липня перебувають понад 30 бізнесменів з різних міст України, які є випускниками Києво-Могилянської Бізнес-Школи. У Львові бізнесмени вивчали методологію бізнес-кластерів міста. В рамках бізнес-туру учасники зустрілись з міським головою Львова Андрієм Садовим.

— Робота у місцевому самоврядуванні – це складний процес, який щодня дає нові проблеми, які треба вирішувати. Місто – це мегаструктура, яка в себе включає пологовий будинок, школу, садочок, тепло, воду, закінчуючи похоронним бюро та цвинтарем. І ця вся система має гармонійно працювати. Це дуже цікавий досвід роботи. — Ми створили Інститут розвитку міста як неурядову організацію, щоб працювати над стратегією розвитку міста. Цінність стратегії у тому, що люди, які бали участь у її розробці, зараз це все реалізовують. — Було близько 120 різних концепцій, програм, стратегічних планів. Ми це все проаналізували. І вийшли на стратегію. Насправді стратегія – це не папір, а люди. Кластери, які в активному розвитку – це туризм та ІТ. У нас динаміка у 30% по розвитку кластеру ІТ. У Львові працює приблизно 6 тис ІТ-працівників. Якщо говорити про туризм, то створено за останні роки близько 10 тис робочих місць. — — зазначив під час зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий.

Усі бізнесмени, які беруть участь у турі,— випускники Києво-Могилянської Бізнес-Школи, які є власниками та керівниками успішних компаній. В рамках львівського бізнес-туру також відбудуться зустрічі з представниками кластеру бізнес-послуг та Спільнотою Львівської Бізнес-Школи.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Усейн Болт показав ...

КОМЕНТАРІ