Чернівці: Учасники фестивалю «На крилах надій» танцювали вальс на інвалідних візках

Чернівці: Учасники фестивалю «На крилах надій» танцювали вальс на інвалідних візках

09.07.13 13:41 0 1050
У Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбувся VI обласний благодійний фестиваль народної творчості для людей з обмеженими фізичними можливостями «На крилах надій». Він мав на меті не лише залучити людей з обмеженими фізичними можливостями до творчості та участі в культурно-мистецькому житті краю, але надав можливість відпочити, продемонструвати свої вміння, обмінятися досвідом.

Привітали учасників фестивалю заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Віталій Темерівський та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар.

У літературній вітальні лунали авторські вірші, а виставку “Барви життя” прикрашали вишиті рушники, сорочки, серветки, ікони та картини з бісеру. На гала-концерті “Акорди надії” талановиті учасники показали всі свої таланти: розповідали гуморески, виконували українські та естрадні пісні, грали на музичних інструментах та танцювали вальс на інвалідних візках.

Ніхто з учасників не залишився без подарунку, а переможці були нагороджені дипломами та призами. Переможці фестивалю «На крилах надій» візьмуть участь у Всеукраїнському фестивалі творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя», який відбудеться у місті Києві.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Танцювальні вихідні у ...

КОМЕНТАРІ