У податковій міста Хмельницького розповідали про переваги створення оновленого Міністерства доходів і зборів

У податковій міста Хмельницького розповідали про переваги створення оновленого Міністерства доходів і зборів

09.07.13 14:35 0 1178
Обговорення з громадськістю переваг, які отримають держава та платники податків від створення нового Міністерства, відбулося у приміщені міської податкової інспекції, де відбулася зустріч за «круглим столом».

Цей захід, темою якого було «Об’єднання податкової та митної служб в єдине Міністерство – це європейський шлях розвитку бізнесу», провів начальник ДПІ у м. Хмельницькому Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Руслан Мединський. Який, до речі, на цю посаду був призначений згідно з наказом Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка за день до зустрічі.

У діловій розмові з представниками державної інституції взяли участь представники великого бізнесу та мас-медійної аудиторії. За підсумками заходу був також проведений брифінг для журналістів Хмельницької ОДТРК «Поділля-центр» та ДП ДТА «33 канал».

«Місія Міністерства доходів і зборів – адмініструвати податки, збори, митні платежі, та єдиний соціальний внесок, надавати послуги громадянам і бізнесу та, як наслідок, забезпечувати наповнення доходної частини бюджету, створювати умови для розвитку підприємництва та міжнародної торгівлі. Пріоритети роботи при цьому лишаються незмінними: удосконалення системи адміністрування податкової системи України, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу, мінімум витрат часу представникам бізнесу на спілкування із державою, і максимум – на основну діяльність», – розповів учасникам зібрання посадовець.

Також посадовець повідомив, що бізнес матиме від створення Міністерства такі переваги, як:

- спрощення процедур отримання адміністративних послуг;

- підвищення якості, комплексність податкового та митного сервісу;

- скорочення кількості часу на обслуговування в державних органах;

- зниження рівня бюрократизації в державних органах влади, підвищення рівня довіри громадян до представників влади;

- забезпечення конфіденційності платників податків тощо.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ