Бізнес-спільноті Хмельницького району презентували реформу податкової та митної служб

Бізнес-спільноті Хмельницького району презентували реформу податкової та митної служб

09.07.13 13:45 0 970
Презентацію проведено у Хмельницькій районній державній адміністрації на засіданні комітету з економічних реформ, головною темою якого було «Об’єднання податкової та митної служб у єдине Міністерство доходів та зборів України».

Зустріч із представниками малого та середнього бізнесу району відбулася за участі голови Хмельницької РДА Валерія Кольгофера та начальника Хмельницької ОДПІ Міндоходів Вячеслава Семенюка.

У ході презентації новоствореного Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області та Хмельницької ОДПІ мова йшла про головні завдання, що стоять перед новим відомством, а також про підсумки роботи за 6 місяців 2013 року, підсумки декларування доходів громадян тощо.

«В ході реформування відбулося злиття податкової та митної служб в одне Міністерство. Місією Міністерства визначено: адмініструвати податки, збори, митні платежі та єдиний соціальний внесок, надавати послуги громадянам і бізнесу та, як наслідок, забезпечувати наповнення доходної частини бюджету, створювати умови для розвитку підприємництва та міжнародної торгівлі. Це важлива реформа, яка цілком відповідає європейським вимогам та створить максимально комфортні умови для ведення бізнесу», – відзначив Вячеслав Семенюк.

Також посадовець зупинився на підсумках роботи інспекції за перше півріччя поточного року. Зокрема він повідомив про те, що до Загального фонду державного бюджету суб’єктами господарювання району сплачено податків та платежів в сумі 28,5 мільйона гривень. Відсоток виконання таким чином склав майже 102 відсотки, що більше минулорічних обсягів збору платежів на півмільйона гривень.

До місцевого бюджету протягом січня-червня 2013 року інспекцією забезпечено надходження платежів на загальну суму 80,4 мільйона гривень, що перевищує минулорічні обсяги надходжень більш ніж на 9 відсотків.

Серед основних бюджетоутворюючих підприємств району – ПБП «Основа», ТОВ «НПК», ТОВ «Екопласт», ТОВ «Волочиськ-агро», ПРАТ «Деражнянський молочний завод».

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На святі Купала ...

КОМЕНТАРІ