На Львівщині викрито злочинну групу, яка із нафтопродуктопроводу здійснювала викрадення дизпалива

На Львівщині викрито злочинну групу, яка із нафтопродуктопроводу здійснювала викрадення дизпалива

09.07.13 13:54 0 842
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю у взаємодії зі слідчим управлінням обласної міліції та під процесуальним наглядом обласної прокуратури припинили діяльність злочинної групи, якою було організовано систему викрадення дизпалива із нафтопродуктопроводу, що проходить через Львівську область.

Злочинців затримали на світанку під час викрадення чергової партії дизпалива. Правоохоронці вилучили бочки заповнені нафтопродуктами, а також затримали вантажівку, яку зловмисники використовували у злочинних цілях.

Встановлено замаскований відвід від нафтопродукту довжиною декілька кілометрів, прокладений до сількогосподарських угідь колишньої селянської спілки, де було облаштовано спеціальну площадку із насосами, шлангами та іншим пристосуванням для перекачування викраденого дизпалива.

Встановлено причетність до скоєння злочину більше десятка осіб – мешканців Городоцького, Пустомитівського та Самбірського районів львівської області.

Слідчим управління відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 292 (Пошкодження об’єктів магістральних нафтопродуктів) та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ