На Львівщині затримали жінку, яка обікрала пенсіонера

На Львівщині затримали жінку, яка обікрала пенсіонера

09.07.13 13:57 0 889
24 червня до чергової частини Червоноградського міськвідділу міліції надійшла заява від 63-річного місцевого жителя. Чоловік повідомив, що візуально знайома жінка на ім’я Ольга, яка перебувала у нього в гостях шляхом вільного доступу викрала із його квартири мобільний телефон та гроші.

У ході проведеної перевірки правоохоронці встановили, що заявник проживав сам. Цього вечора до нього в гості попросилася жінка, яку він знав візуально. Ольга сказала, що у неї сильно болить нога і їй потрібен йод.

Запросивши жінку до квартири, чоловік пішов шукати ліки. Однак, коли повернувся то побачив, що гості немає у помешканні, а також виявив, що з квартири зник мобільний телефон та гроші, на загальну суму 458 гривень.

Міліціонери затримали зловмисницю. Нею виявилась 30-річна місцева жителька, яка веде паразитичний спосіб життя.

Відносно жінки відкрито кримінальне провадження за ч.1ст.185 КК України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У мікрорайонах ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ