На Рівненщині запроваджують австрійський досвід

На Рівненщині запроваджують австрійський досвід

09.07.13 13:39 0 855
Австрійська компанія, яка з 2010 року вирощувала олійні гарбузи на півдні та в центральній Україні, нині співпрацює з Рівненщиною. Зокрема, цією культурою вже засадили сільгоспугіддя в Здолбунівському, Дубенському, Рівненському, Острозькому, а також Корецькому районах.

Загалом баштанні нині квітують на понад 3 тисячах гектарів місцевих полів. Тисяча з них – у Корецькому районі. Представники іноземної компанії запевняють, що розвитком корецько-австрійського бізнесу задоволені. Мають із того користь і місцеві жителі, оскільки вигідно здали в оренду свої паї, а також одержують гроші як у сільський, так і сімейні бюджети. За кожну тону насіння австрійці платять 500 євро.

-«Якщо вдастся засівати втричі більше, то австрійсько-рівненський бізнес розширюватимуть. Спільно з обласною владою працюємо над цим питанням, адже люди зацікавлені в якнайбільшій врожайності та збільшенні посівних площ.» - розповіла начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області.

Виконуючи завдання Глави держави та допомагаючи сумлінним інвесторам, в районах нашої області кожен гектар має буде затребуваний, запевняє Світлана Кирилівна.TwitterVK.init({apiId:3602090, onlyWidgets: true});VK.Widgets.Like("vk_like767", {type: "mini"}); if (window.Ya && window.Ya.Share) {Ya.Share.update();} else {(function(){if(!window.Ya) { window.Ya = {} };Ya.STATIC_BASE = 'http:\/\/img\-css.friends.yandex.net\/';Ya.START_BASE = 'http:\/\/my.ya.ru\/';var shareScript = document.createElement("script");shareScript.type = "text/javascript";shareScript.async = "true";shareScript.charset = "utf-8";shareScript.src = Ya.STATIC_BASE + "/js/api/Share.js";(document.getElementsByTagName("head")[0] || document.body).appendChild(shareScript);})();}Нравится.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ